Wie zijn wij? 2020-01-17T14:06:51+00:00

Over Verhagen Concept

Sinds 1988 beheren wij Verenigingen van Eigenaren. Ons team bestaat uit boekhoudkundige en financiële specialisten én natuurlijk VvE-beheerders. Daarnaast hebben wij ook een bouwkundige in dienst. Onze medewerkers beschikken over uitgebreide kennis en ervaring over het besturen en beheren van VvE’s. Bij vragen en problemen van juridische, bouwkundige, technische of administratieve aard staat ons team graag voor uw klaar.

Over Verhagen Concept

Het team van Verhagen Concept is tien vrouwen en één man sterk. Hieronder stellen wij onze teamleden aan u voor.

Nieuws

1609, 2019

Op 15 augustus 2019 is de gewijzigde regeling Subsidie energiebesparing eigen huis (SEEH) gepubliceerd in de Staatscourant. De subsidieregeling voor VvE’s en eigenaar/bewoner is afgelopen 2 september weer open gegaan. VvE’s kunnen er langer gebruik van maken. Goed nieuws voor VvE’s die graag hun gebouw willen verduurzamen!
VvE’s kunnen nog gebruikmaken van deze regeling tot en met 31 december 2022.

Deze subsidie is bestemd voor VvE’s, woonverenigingen en wooncoöperaties. Voorwaarde is dat de eigenaren zelf in de woningen wonen en deze niet verhuren.
Commercieel vastgoed binnen de VvE (zoals winkels of kantoren) is uitgesloten van subsidie.

U kunt subsidie aanvragen voor:

  • energieadvies door een gecertificeerde energieprestatieadviseur, eventueel in combinatie met procesbegeleiding en/of een meerjarenonderhoudsplan (MJOP);
  • energiebesparende maatregelen, waaronder isolatiemaatregelen of een samenhangend ‘zeer energiezuinig pakket’.

Daarnaast verstrekt het Nationaal Energiebespaarfonds voor de verduurzaming van VvE’s laagrentende leningen in de vorm van een Energiebespaarlening.

Wilt u meer informatie? Kijk dan op:

https://www.rvo.nl/subsidies-regelingen/seeh/vve

En uiteraard staat uw VvE beheerder van ons kantoor ook voor u klaar.

805, 2019

In deze uitdagende functie zorg je voor een optimale dienstverlening aan onze klanten. Je bent het eerste aanspreekpunt voor de eigenaren en besturen van de diverse VvE’s. Je werkt en beheert zelfstandig jouw klantenportefeuille en voorziet VvE’s van advies en ondersteuning daar waar nodig.

Elke dag is weer anders! Door de diversiteit van onze klantenportefeuille is het van belang dat je snel kan schakelen en stevig in je schoenen staat.
Communiceren op elk niveau is voor jou een tweede natuur.
Je bent een kei in plannen en organiseren en schroomt niet om zelf de Algemene Ledenvergadering voor te zitten of de notulen op te stellen.

Als VvE Beheerder voel jij je thuis in een omgeving met veel klantcontact en een diversiteit aan werkzaamheden. Je bent als relatiebeheerder bezig met bestuurlijke, financiële, juridische en technische aspecten. Uiteraard word je daarbij ondersteund door de specialisten van de afdelingen boekhouding en techniek. Samen met jouw collega’s en het bestuur van de VvE werk je naar de jaarlijkse vergadering toe en weet je overzicht te houden, zelfstandig de juiste beslissingen te nemen en de noodzakelijke stappen te zetten.

Om deze functie goed in te kunnen vullen is het belangrijk dat je over de volgende vaardigheden en competenties beschikt:

Afgeronde opleiding op HBO of MBO niveau
Relevante werkervaring met het beheren van VvE’s
Aantoonbare klant-, service- en resultaatgerichtheid
Plannen en organiseren kan je als de beste
Bereidheid tot het werken in de avonduren (vergaderingen)
Uitstekende communicatieve vaardigheden waarbij je weet te schakelen tussen verschillende communicatieniveaus en- stijlen
Je bent accuraat, kordaat, besluitvaardig en stressbestendig
Klinkt deze vacature als muziek in je oren en breng je de nodige ervaring met je mee?
Leuk! Dan maken wij heel graag kennis met jou en zullen wij in een persoonlijk gesprek je nog meer vertellen over de functie.

Wat bieden wij?
Het dienstverband wordt in eerste instantie aangegaan voor bepaalde tijd.

Wanneer je de functie goed uitvoert willen wij graag een dienstverband aangaan voor onbepaalde tijd.

Sollicitatie
Jouw beknopte sollicitatiebrief en curriculum vitae mag je per e-mail richten aan Jorien Verhagen:
jorien@uwvvebestuurder.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.