Wie zijn wij? 2020-01-17T14:06:51+00:00

Over Verhagen Concept

Sinds 1988 beheren wij Verenigingen van Eigenaren. Ons team bestaat uit boekhoudkundige en financiële specialisten én natuurlijk VvE-beheerders. Daarnaast hebben wij ook een bouwkundige in dienst. Onze medewerkers beschikken over uitgebreide kennis en ervaring over het besturen en beheren van VvE’s. Bij vragen en problemen van juridische, bouwkundige, technische of administratieve aard staat ons team graag voor uw klaar.

Over Verhagen Concept

Het team van Verhagen Concept is tien vrouwen en één man sterk. Hieronder stellen wij onze teamleden aan u voor.

Nieuws

2403, 2020

Gisteravond d.d. 23 maart 2020 heeft het kabinet nieuwe maatregelen afgekondigd in de bestrijding tegen het corona virus. Deze maatregelen hebben behoorlijk invloed op ons aller dagelijks leven, maar heeft daarnaast ook invloed op het functioneren van uw Vereniging van Eigenaren.

De grootste impact is dat het tot 1 juni 2020 niet is toegestaan om bijeenkomsten te organiseren. Dat betekent dat wij in plaats van tot 6 april 2020 tot 1 juni 2020 alle VvE vergaderingen moeten uitstellen.

Wij realiseren ons goed dat dit invloed heeft op het onderhoud van het gebouw van uw VvE. Zonder een besluit van de vergadering kan er geen opdracht verstrekt worden tot het uitvoeren van planmatig onderhoud.

Daarnaast hebben de nieuwe maatregelen impact op onze bezetting op kantoor.

Onze collega’s zullen met regelmaat vanuit huis werken. De telefonische bereikbaarheid van ons kantoor kan daardoor minder zijn dan u van ons gewend bent.

U wordt verzocht alle reparatieverzoeken en berichten per e-mail aan ons door te geven. De e-mail wordt wél tijdens kantoortijden (maandag t/m donderdag van 8.30 uur tot 17.00 uur en vrijdag van 8.30 uur tot 16.00 uur) zo spoedig mogelijk afgehandeld.

Wanneer het gebouw van uw VvE een lift of meerdere liften heeft verzoeken wij u dringend om ook in en om de lift afstand tot elkaar te behouden. Gebruik de lift met maximaal 1-2 personen (afhankelijk van de grootte van de lift) en houd minimaal 1,5 meter afstand van elkaar, conform de richtlijnen van het RIVM en de Rijksoverheid.

Mocht u naar aanleiding van dit bericht vragen of opmerkingen hebben dan kunt u contact met ons opnemen, bij voorkeur, per e-mail.

Wij wensen u veel sterkte en een goede gezondheid toe.

 

1703, 2020

Door de maatregelen die het kabinet zondag 15 maart 2020 heeft afgekondigd zijn we in Nederland een volgende fase ingegaan en kunnen wij niet anders dan tot en met 6 april 2020 alle geplande ledenvergaderingen uitstellen. De eigenaren van de betrokken VvE’s hebben inmiddels hierover een schrijven van ons ontvangen.

Wij moeten volgens de richtlijnen zo veel mogelijk contacten vermijden om besmetting te voorkomen.

Hierdoor zijn wij  helaas genoodzaakt om onze balie per direct te sluiten. Er kan dan ook geen persoonlijk contact meer op kantoor plaatsvinden. Evenmin kunnen er op dit moment contante betalingen bij ons worden gedaan. Wij verzoeken u om per telefoon of per e-mail contact met ons op te nemen. Eventuele persoonlijke afspraken kunnen doorgang vinden via Skype, FaceTime of telefoon.

Ons kantoor doet zijn uiterste best om ondanks de beperkingen zoveel als mogelijk de werkzaamheden als gebruikelijk doorgang te laten vinden.

Indien u naar aanleiding van dit bericht nog vragen heeft, neemt u gerust even contact op met uw beheerder.